Regisztráció

A versenyre regisztráló csapat akkor minősül érvényesnek, ha mindhárom tagja aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik valamely felsőoktatási intézményben vagy friss diplomás.

A jelentkezéshez első lépésként keresd fel az iskolád helyi szervezőjét és kérd a regisztrációs kódot (csapatonként egy regisztrációs kódot kell kérni).

Ha nem találod az iskoládat, írj nekünk: kerdes@flexcellence.huA kapott kód segítségével az összes csapattag be tud regisztrálni a versenyre.

A részvétel ingyenes!
Nem jelentkezhet a versenyre az, aki a jelentkezés időpontjában a FLEXTRONICS International Kft-vel közvetlenül vagy közvetve munkakapcsolatban áll.

A regisztrációval kapcsolatos kérdéseket a következő e-mail címre várjuk:

Regisztrációs kód*

Szervezők

A versenyre jelentkezni iskolád szervezőjénél tudsz. Részvételi díj nincs! Az iskolád helyi szervezőjénél kapod meg a regisztrációs kódot, mellyel Te és 2 csapattársad REGISZTRÁCIÓS oldalunkon tudtok jelentkezni. Amennyiben nem találod az iskolád szervezőjét, írj az kerdes@flexcellence.hu címre a jelentkezéshez.

Jelentkezési határidő: 2016. október 24. éjfél

A következő felsorolásban az ISKOLÁK betűrend szerinti sorrendjében találjátok helyi szervezőinket, akiknek ezúton is köszönjük munkájukat!