Bemutatkozás

A Flex világszerte 30 országban több mint 200.000 munkavállalót foglalkoztat. Cégünk Magyarország 8. legnagyobb vállalata, 6 telephelyen, több, mint 9.000 munkavállalóval végez elektronikai, műanyagipari gyártási, valamint fémmegmunkálási tevékenységet és széleskörű tapasztalataival támogatja kis- és nagyvállalati, valamint multinacionális partnereit.

A Flex által tervezett, gyártott, szervizelt és szállított termékek számos iparág piacán töltenek be kimagasló szerepet. Cégünk az élvonalbeli újításokat versenyelőnyökre fordítja le a legkülönfélébb iparágakban, legyen szó orvostechnológiáról, energia-, autó-, informatikai-, telekommunikációs iparról, vagy fogyasztási cikkek gyártásáról.

Karrier

Flex - Employee

Cégünk legnagyobb értékét az itt dolgozó, jól felkészült munkatársak jelentik, akik szaktudásukkal és szorgalmukkal a legmagasabb vevői követelményeket is teljesíteni tudják. A dinamikus fejlődés csak egy határozott, célratörő csapat munkájaként valósulhat meg, ezért kiemelt figyelmet fordítunk munkavállalóink elégedettségére, motiváltságára, fejlődésére.

Csapatunkat folyamatosan bővítjük, hogy lépést tudjunk tartani gyáregységeink fejlesztési és beruházási terveivel. Tevékenységi körünk sokszínűségének köszönhetően munkavállalóinknak változatos területeken kínálunk munkalehetőséget. Keressük az olyan képzett, lelkes munkaerőt, akit nem riaszt el, ha teljesen új technológiával kell megismerkednie.

Amennyiben olyan változatos, kihívásokkal teli munkahelyet keresel, ahol elismerik és jutalmazzák tehetségedet, tudásodat, akkor köztünk a helyed.